Notícies

Últimes informacions

22

set 2017

Comunicat de l’equip de monitors i monitores


 

Davant els fets succeïts els darrers dies, i especialment dimecres, en relació amb la situació política que viu Catalunya, l’equip de monitors i monitores del CE Sant Pere i Sant Pau, fidel al seu compromís amb el context social per tal d’estimar-lo i treballar per la seva millora, reivindica el diàleg com l’única via possible per a l’enteniment en democràcia des del convenciment que la llibertat d’expressió i el respecte són pilars essencials i irrenunciables.

En aquest sentit, l’equip de monitors i monitores del CE Sant Pere i Sant Pau manifesta públicament el seu suport a les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets. La llibertat d’opinió, d’expressió i de vot és el que defineix qualsevol marc democràtic, i també el que volem que defineixi al CE Sant Pere i Sant Pau i a Catalunya.

 

El Prat de Llobregat, 22 de setembre de 2017


Deixa un comentari