Notícies

Últimes informacions

20

oct 2017

Demà no hi ha Esplai


Bona nit famílies del Centre d’Esplai sant Pere i sant Pau
Us escrivim per a comunicar-vos que demà dissabte 21 d’octubre de 2017 no començarà el curs de l’Esplai. La raó és la participació de bona part de l’Equip de Monitors i Monitores a la manifestació pels “Drets i les llibertats”, arrel de l’empresonament dels presidents de les entitats ANC i Òmnium.
Aquesta decisió ha estat parlada amb els capellans de la Parròquia de sant Pere i sant Pau.
Tot i que comencem uns dies i setmanes d’incerteses, en qüestions polítiques i socials, ens trobarem dissabte 28 d’octubre a les 16.30 per començar el curs de l’Esplai. La reunió de pares serà el dissabte 4 de novembre, a les 18.45 hores, a la cripta.
Som conscients de la pluralitat que existeix en el conjunt del Centre d’Esplai (monitors i monitores, famílies, joves, parròquia,…), creiem que al llarg de tot aquests anys hem estat curosos en el respecte a aquesta pluralitat, i no desitgem que ni aquest ni cap altre esdeveniment, facin trontollar la cohesió del Centre d’Esplai, i la seva finalitat educativa.
(Disculpeu el poc temps amb que us ho comuniquem)
Alberto Hernández, responsable i Carles Muñiz, consiliari, en nom de l’Equip de Monitors i Monitores


Deixa un comentari