Notícies

Últimes informacions

13

mar 2020

Retorn de l’import dels tiquets de la Calçotada


Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Esplai Sant Pere i Sant Pau s’ha vist obligat a ajornar la IX edició de la Calçotada Solidària. En aquests moments, l’Equip de monitors treballa per trobar un altre data i un altre format, pel qual encara no hi ha cap confirmació.

Per a aquest futur acte, serà vàlid el tiquet adquirit per a la calçotada. Aquelles persones que no hi estiguin interessades i vulguin recuperar els diners, podran adreçar-se al Despatx parroquial (Plaça de l’Església, s/n) des del 16 de març al 30 d’abril en el següent horari:

Dilluns i dimecres: De 18h a 20h
Divendres: De 10h a 12h

Serà imprescindible presentar el tiquet físicament. Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica stpereistpau@gmail.com.


    • Gràcies nois, una pena no poder compartir aquest dia amb vosaltres

Deixa un comentari