Notícies

Últimes informacions

03

abr 2020

Afectacions del coronavirus a l’activitat de l’Esplai


ACTUALITZACIÓ 28/06/2020

El coronavirus ha arribat al nostre país i conseqüentment, l’activitat del Centre s’ha vist afectada. Aquí informarem de forma actualitzada de tots els canvis que es produeixin al respecte.

 

CALÇOTADA

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Esplai Sant Pere i Sant Pau s’ha vist obligat a suspendre la IX edició de la Calçotada Solidària. Es valora que l’ajornament previst inicialment no podrà dur-se a terme durant aquest curs i per això ens veurem de nou l’any 2021.

Per al retorn de l’import del tiquet, podran adreçar-se al Despatx parroquial (Plaça de l’Església, s/n) des del 19 de maig al 31 de juliol en el següent horari:

Dilluns de 18h a 20h

Divendres de 10h a 12h

Serà imprescindible presentar el tiquet físicament.

Us preguem que respecteu les distàncies de seguretat i porteu elements de protecció. Esperem  poder ampliar l’horari d’obertura del despatx parroquial a mesura que avança la desescalada.

 

ACTIVITAT ORDINÀRIA D’ESPLAI

Se suspèn l’activitat ordinària d’Esplai a partir del 14 de març del 2020. No obstant això, l’Esplai no s’atura i les famílies rebreu mitjançant els grups de whatsapp propostes d’activitats per fer a casa durant aquests dies.

El dia 25 d’abril no hi havia prevista l’activitat perquè els monitors i monitores participaven d’una trobada del MCECC que també ha hagut de suspendre’s.

Tot i això, arribada la fase 3 del pla de desescalada, algunes seccions dels més grans començaran a veure’s.

 

COLÒNIES DE SETMANA SANTA

Se suspenen les colònies de Setmana Santa previstes entre el 4 i el 7 d’abril. L’import ja abonat es guardarà per a les activitats d’estiu, si alguna família no hi estigués interessada, pot posar-se en contacte per tal de retornar-li l’import.

Durant aquests dies, l’Equip de Monitors i Monitores ha proposat per les xarxes socials activitats per tal de gaudir d’unes colònies a casa.

 

CARAMELLES

Se suspèn l’assaig de Caramelles del dia 11 d’abril i les cantades dels dies 12 i 19. Les Caramelles esdevindran passat el confinament coincidint amb el dia en què es celebri l’Aplec Parroquial.

 

SANT JORDI

Se suspèn la tradicional venda de roses del dia 23 d’abril. L’Esplai restarà obert a participar en un futur ajornament de la celebració.

A més, a més, enguany hem celebrat la primera edició dels jocs florals a la que esteu convidats a participar enviant un correu a stpereistpau@gmail.com.

 

ROMERIA A MONTSERRAT

S’ajorna la Romeria a Montserrat dels dies 5 a 7 de juny. La seva celebració s’ajorna als dies 23 i 24 d’octubre en un format reduït.

 

ACTIVITATS D’ESTIU

Ateses les dificultats en l’organització imposades per l’Administració que desvirtuen els objectius d’aquestes activitats, aquest curs no es faran activitats d’estiu.


Deixa un comentari