Notícies

Últimes informacions

04

abr 2020

Colònies de Setmana Santa 2020


Nois i nois de l’Esplai Sant Pere i Sant Pau! Aquests dies hauriem de ser de colònies, a una casa súper xula, passant-ho súper bé amb els nostres amics i companys… Però, per desgràcia, el coronavirus ens ha obligat a quedar-nos a casa.

Però, un moment! Nosaltres som molt més enginyosos que ell! Si no ens deixa anar de colònies a la casa, farem les colònies a casa!

DIA 1

Hem conegut el CI de les colònies, i hem vist el Pau i totes les emocions que té al seu cap! Tot seguit, hem fet dues activitats per seccions, una al matí i l’altre a la tarda:

Estel

estel

Al matí han fet un taller que consistia en construir una roda de les emocions, i a la tarda han jugat a imitar les emocions de la roda tot fent postures d’acrosport! Mireu quina flexibilitat tenen!

Neptú

Neptú

Els del matí, Neptú han tingut molta inspiració a l’hora d’escriure contes per al Dinosaure Aure! Són una passada!  Després han cuinat unes fantàstiques pizzes! Quina bona pinta!

Sirrah

Sirrah

Al matí han jugat al pictionary de les emocions.I a la tarda, han cuinat plegats uns pastissos boníssims! Segur que surten uns grans forners!

Vega

Vega

Han escrit uns petits contes sobre les emocions, i a la tarda s’ho han passat pipa jugant a matar l’avorriment!

Sírius

Ja veuen com s’acosta la ruta, per això han començat a treballar-la al matí. A la tarda, ha tocat l’esbarjo fent un seguit de divertides proves per casa!

Padawans

Al matí han treballat les emocions: Què sento? Per què ho sento? Com hem fa sentir? A la tarda, han seguit preparant el camp de treball que realitzaran a l’estiu!

Finalment, hem acabat la 1a jornada de les colònies confinades rebent una bona notícia: Hem expulsat la por del cap del Pau!!!!!!  I hem fet el primer Bona nit, construint una senzilla llibreteta on hi hem escrit allò que voldríem fer a l’endemà.

Fins demà!!

 

DIA 2

Les colònies arriben a l’equador! Avui també ha estat un dia ben carregat d’activitats!

Hem començat la jornada fent una mica d’exercici físic al Bon dia, que ens ha servit per fer d’escalfament per a l’activitat esportiva! Mireu quina flexibilitat!

esports

A la tarda, cada secció ha fet les seves activitats:

Estel: Han vist la pel·lícula WallE i han treballat unes preguntes sobre les emocions!

Neptú: Han pogut triar entre fer un experiment, el qui és qui o la cerca del tresor!

Neptú 1Neptú 2

Sirrah: Mireu quines manualitats més xules que han fet!

Sirrah

Vega: Han passat la tarda jugant al ”¿Qué tengo en el coco?” amb tota la família! S’ho han passat molt bé!

Vega

Sírius: S’han passat la tarda tancats a la cuina fent sushi! Mmmmmmm, els ha quedat boníssim!

Padawans: Han vist alguns reportatges del 30 minuts de TVC per treballar les emocions!

Al show del vespre, hem descobert que les emocions no estaven contentes d’haver fet fora la por, i han anat a buscar-la al seu territori!

I finalment… Nit de misteri!!!!! Hem anat a buscar la por!

Demà, més i millor!

 

DIA 3

Seguim a un ritme frenètic! Hem començat el dia fent una mica de memòria amb alguna cançó especial, que ens recordi moments guais de les colònies o les rutes! Aii, quins records!

Tot seguit, hem fet activitats per seccions, on s’han fet des de tallers de manualitats fins a activitats de resolució de conflictes, tant personals com col·lectius!

A la tarda, hem fet la VETLLADA! Tocava experimentar habilitats excepcionals, com llepar-se el colze o moure les orelles! N’hi ha qui té molta traça!

Ja ens atansem al final de les colònies… Però que no decaiguin els ànims!

 

DIA 4

Hem arribat al darrer dia de les colònies!

Al matí, hem vist plegats la pel·lícula Inside Out, i després hem fet una activitat de reflexió.

I a la tarda, com a activitat de cloenda, hem fet una capseta per guardar totes les emocions! Mireu que bé han quedat!.

Cloenda

I així posem punt a final a unes colònies atípiques! Gràcies a tots per participar-hi des de casa! No tingueu cap dubte que vindran temps millors, on ens retrobarem plegats!

I com diu la cançó: És l’hora dels adeus, i ens hem de dir adeu siau! Germans, dem-nos les mans, senyal d’amor, senyal de pau! 


Deixa un comentari