Notícies

Últimes informacions

30

set 2020

Posicionament de l’equip de monitors i monitores sobre la inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya


Davant la inhabilitació del president Quim Torra per haver despenjat tard una pancarta del balcó del Palau de la Generalitat, l’equip de monitors i monitores vol fer públic el seu rebuig davant d’una sentència injusta i desproporcionada. Som conscients de la pluralitat de sensibilitats que s’apleguen a l’Esplai, per això no mirem cap a una altra davant d’aquesta situació.

 

Com sempre hem fet, defensem la llibertat d’expressió com a dret bàsic elemental i com a pilar fonamental  de la nostra societat. Sense ella, no podem entendre la democràcia. No s’hauria de perseguir ningú ni cap institució per expressar una opinió legítima.

 

Finalment, tornem a fer una crida al diàleg. No trobarem mai cap tipus d’entesa que resolgui aquesta situació si no hi ha voluntat per part dels nostres dirigents polítics.

 

L’equip de monitors i monitores


Deixa un comentari