Notícies

Últimes informacions

16

gen 2021

La Junta segueix treballant!


El passat 21 de desembre va tenir lloc la tercera junta del curs i l’última d’aquest 2020 que per motius sanitaris va ser també en format online. Després d’aprovar l’acta de l’última sessió vam repassar l’estat de comptes actuals del centre i l’estat de les quotes del curs 2020-2021 que ja vam fer la domiciliació durant el mes de desembre.

Seguidament vam endinsar-nos un cop més al Reglament de Règim Intern que estem treballant conjuntament a la Junta, tal i com vam decidir aprovant el pla de treball d’aquesta. Aquest cop vam definir els membres dels centre arribant a la conclusió de que serà important crear un registre de membres del centre.

Vam parlar de les afectacions provocades per la covid. La Generalitat va suspendre les activitats presencials fins al 16 de gener (actualment ens afectarà també al dissabte 23), així que es decideix tornar, un cop més, a l’esplai en format online. Degut a aquesta mateixa situació es decideix enrederir el començament del segon trimestre fins al 16 de gener.

Per últim es planteja la possibilitat de traslladar o transformar el ja típic sopar de nadal que realitzem tots els membres de l’equip de monitors i monitores que de moment ha quedat aplaçat.


Deixa un comentari