Notícies

Últimes informacions

30

gen 2021

Eric Fernández és elegit vocal del Consell Directiu del MCECC


Avui s’ha celebrat l’Assemblea General Ordinària del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) al qual estem federats. Com és habitual la nostra participació ha estat activa i propositiva en el transcurs de l’Assemblea que per primer cop es celebrava online.

 

Eric Fernández exercint de Responsable de Colònies d'Estiu.
Eric Fernández exercint de Responsable de Colònies d’Estiu.

Durant el matí s’han aprovat la memòria, el pla d’accions i l’informe econòmic del proper any 2021 i el calendari del curs 2021-2022 juntament amb la tria dels membres del Consell Directiu de la Federació. En aquesta tria ha sortit elegit el monitor del nostre Centre Eric Fernández. N’Eric porta 9 anys com a monitor al nostre Centre i ha participat activament de diversos espais del MCECC com la responsabilitat territorial de Zona 8 (Baix Llobregat Sud) i l’organització de la Joresco (Jornada de monitors i monitores) 2014. Estem segurs que farà una bona feina al capdavant del moviment i li desitgem sort i encerts en aquesta nova responsabilitat.

En el marc del debat assembleari també s’ha aprovat la nostra proposta respecte a la participació de monitors i monitores en el debat sobre la vivència de la fe que es vol generar al moviment a més de ser escoltats molts dels nostres posicionaments. Com sempre hem dit participarem en tots els espais que es posin a la nostra disposició.


Deixa un comentari