Notícies

Últimes informacions

27

feb 2021

Tornada parcial a l’activitat presencial de l’Esplai!


L’Esplai presencial torna avui, dissabte 27 de febrer, per als infants i els i les joves d’Estel, Neptú i Sirrah. Després d’uns mesos on la totalitat de l’activitat del centre ha estat online, aquest cap de setmana les restriccions imposades per la Generalitat ens han permès que els infants d’aquestes edats puguin retrobar-se i gaudir del format que més ens agrada!

Tot i aquest petit triomf, seguirem lluitant perquè tots els infants i els i les joves puguin gaudir de les mateixes condicions. Com sempre, respectant les mesures de seguretat necessàries.

Esperem que ben aviat les seccions de Vega, Sírius i Padawans puguin també participar de les activitats presencials a l’Eplai. Fins aleshores, seguirem reivindicant que el lleure també és, a més a més d’un deure, una activitat essencial pel benestar i el desenvolupament de tots els infants i els i les joves!

En aquest sentit, aquest mateix dissabte, dia 27, a les 18:45 hores, tindrà lloc a la plaça de la Vila una concentració, organitzada conjuntament amb altres entitats de lleure del municipi. Allà reivindicarem precisament aquesta necessitat de permetre a tots els infants participar del lleure de manera presencial, independentment de les seves edats.

48f26e55-543c-4af6-971f-2e3aa9a82e76

 7c4e41d6-9135-4fc7-bb87-44ea329298ce


Deixa un comentari