Notícies

Últimes informacions

05

des 2020

Segona junta ordinària de curs!


El passat dilluns 9 de novembre va tenir lloc la segona junta ordinària d’aquest curs i la primera en format online.

Pel que fa a l’apartat d’economia vam tractar temes com l’estat de comptes actual tenint en compte que ja em cobrat la subvenció del MCECC, federació de la que formem part, i queda pendent la  segona part de la subvenció de l’ajuntament. A més, es va ratificar el descompte que ja es va acordar amb les famílies que faríem a totes aquelles famílies que durant el tercer trimestre del curs passat estaven apuntades al centre.  Aquest descompte consisteix en 20€ menys en la quota d’aquest any.

Pel que fa a la part més administrativa, s’accepta el conveni amb l’Ajuntament del Prat. Com a diferencia d’altres anys, sorgeix per part de l’Ajuntament, la creació d’una comissió de seguiment dels pactes del conveni on hi hauria una representació del 50% per ambdues parts.

A més, es tracta el tema de la reunió amb les famílies que es va haver de cancel·lar. En substitució parcial d’aquesta es proposa que el proper 21 de novembre hi hagi, en format online, una petita trobada per seccions amb els seus monitors i monitores per conèixer els diferents equips. Tot i així, seguirà havent una reunió presencial quan sigui possible.

Per últim es presenta i s’aprova el pla de treball per a la junta per aquest curs. En aquest document es detallen totes les propostes i objectius que es pretenen treballar en aquestes reunions.


Deixa un comentari