Notícies

Últimes informacions

07

nov 2020

Primera junta del curs 2020-2021


El passat 5 d’octubre vam realitzar la primera reunió de junta del centre aquest curs tant diferent. Aquesta va comptar amb assistents de forma presencial però també en format online. En aquesta reunió en Jordi Mondragón es va presentar com a nou consiliari del centre a les famílies que en formen part. A més, es va ratificar l’elecció dels responsables de secretaria i tresoreria.

Pel que fa a temes econòmics es va donar a conèixer l’estat de comptes actual de l’entitat, es va explicar el balanç inusual del curs 2019-2020 degut a la situació i, per últim, es presenta el pressupost per aquest nou curs que després d’un parell de modificacions queda aprovat.

Pel que a temes administratius, es comentat l’estat actual de les inscripcions (força similar al d’altres anys tot i canviar la manera de fer-ho) i sobre la importància de portar el document de responsabilitat individual que la Generalitat fa signar aquest curs.

Per últim, pel que fa a les responsabilitats, des de la pedagògica s’explica la necessitat de seguir treballant plegats per a poder acabar d’elaborar i implementar el primer Projecte Educatiu del Centre (PEC) i des de la responsabilitat general s’explica les diferents mesures que ens veiem obligats a prendre per la Covid.

La propera junta serà aquest proper dilluns 9 de novembre a les 20:30h aquest cop tothom en format online.


    • D’acord,moltes gràcies !

Deixa un comentari